Ik ga al een aantal jaren met heel veel plezier naar de gitaarles en de band les van Jean. Door de juiste combinatie van zijn expertise, humor en vriendelijkheid weet Jean mij altijd heel goed te motiveren. Zo kan hij op elk moment precies inschatten wat het is aan mijn gitaarspel dat verbeterd moet worden, zonder dat dit onmogelijk lijkt te zijn voor mij, waardoor mijn vooruitgang verzekerd is. 

Doordat Corona het onverantwoord heeft gemaakt om samen te komen, krijg ik nu online gitaarles van hem. Dit werkt ook erg goed. Het geluid is prima waardoor we nog steeds samen kunnen spelen en het leren even gemakkelijk gaat. Natuurlijk heb ik liever persoonlijk van Jean les, omdat ik nou eenmaal graag met hem omga en in dezelfde kamer zit. Jean heeft namelijk niet alleen wat de muziek betreft een geweldig oor, maar ook als ik met een persoonlijk probleem zit, kan ik dit altijd met hem bespreken. Dat neemt niet weg dat de online les nu wel heel erg handig is. Ook als ik ga studeren in een andere stad en reistijd er voor zorgt dat ik niet naar gitaarles kan, kan ik op deze manier nog steeds van hem leren. Bij Jean ben ik namelijk nooit uitgeleerd. Hij is een authentieke kerel en een absolute meester van de gitaar. 

Shivani Khargi

 

Voor meer dan zes jaar ben ik als leerling verbonden aan de gitaarschool van Jean. Beginnend met een akoestische gitaar in een groepje van drie, later vier personen. Na een half jaar werd een elektrische gitaar aangeschaft. Door de jaren heen werden de losse akkoorden echte nummers. Na een positieve reactie op een oproep om een volwassen band te starten begon ik ook met individuele lessen. In tijden van corona mogen we niet bijeenkomen, ook niet om muziek te maken. Gelukkig komt de techniek te hulp. Wekelijks komt Jean bij mij thuis op bezoek via het digitale kanaal Zoom. Daardoor is het mogelijk om een gitaarles via de video te volgen. Op deze manier blijf ik mijn vaardigheden  oefenen en kan Jean mij op afstand corrigeren en verbeteren. De videoles van Jean is een uitstekend medium om gitaar te leren spelen en te onderhouden. Mijn tip voor deze dagen waarin we meer in afzondering leven: leer gitaar spelen. Doe dit bij Jean! Leer van de ervaringen van een topgitarist en een excellente muziekleraar.

Groet, Martijn van der Gugten.

 

I.v.m. het Coronavirus heeft Jean heel snel de switch gemaakt naar online gitaarles. De les is van goede video en audio kwaliteit. Met zijn kenmerkende vakkundigheid, enthousiasme en humor is de online les van Jean net zo leerzaam en waardevol als een reguliere les.

Bedankt Jean voor deze snelle switch!

Ronald Vermerris (47 jr).

 

Geweldig om in deze Corona-tijd via internet van Jean gitaarles te krijgen. Ik had niet gedacht dat het zo goed zou werken! Het stimuleert enorm.

Groetjes, Harry Verkleij.

 

Sinds december 2015 heb ik nu les bij Jean, twee jaar later kwam daar ook de bandrepetitie bij van onze band True Jester waarvan Jean de grote initiator was. In korte tijd speelden we al voor een groot publiek. Jean weet met zijn bevlogen manier van lesgeven een op maat gemaakt lesprogramma neer te zetten waarin elke student het beste tot zijn recht komt. Dat is de reden waarom ik elke week met plezier naar de les ga. En als je niet kunt komen, dan is on-line les ook een optie!

Groet, Léon Geers